У Криму зростають антиросійські настрої - Центр нацспротиву

У Криму зростають антиросійські настрої - Центр нацспротиву

Укрінформ
В тимчасово окупованому Криму фіксується різке зниження рівня підтримки місцевих жителів представників окупаційної "влади", а також зростання антиросійських настроїв.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

"Московські куратори незадоволені рівнем підтримки влади РФ мешканцями тимчасово окупованого Криму. Згідно з останніми результатами соціологічних досліджень, які замовляла адміністрація Путіна, на півострові різко зростають антиросійські настрої", - йдеться у повідомленні.

У своє виправдання так званий керівник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов відправив до Москви власний "аналітичний" звіт про причини зростання антиросійських настроїв. Ключовою проблемою він виділяє економічну. Зокрема вплив західних санкцій, що понесло за собою зростання цін в аптеках та на товари першої необхідності.

"Та фактично ключовою проблемою є переорієнтування ресурсів півострова на забезпечення військових потреб ЗС РФ. Наприклад, дефіцит окремих найменувань ліків пов’язаний з тим, що в першу чергу медичне забезпечення надається пораненим росіянам у шпиталях",- йдеться у звіті.

Читайте також: У Криму активісти відновили замальовані росіянами проукраїнські графіті

Зазначається, що також на півострові фіксується суттєвий дефіцит робочої сили через мобілізацію чоловічого населення. Наприклад, у сільськогосподарському секторі дефіцит робочої сили складає 77%.

Раніше повідомлялося, що окупанти в Криму планують збільшити заохочення за доноси на нелояльних до «влади» громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-