Продовження буде: у розвідці прокоментували атаку на «Оленегорський горняк»

Продовження буде: у розвідці прокоментували атаку на «Оленегорський горняк»

Укрінформ
Поки росіяни становлять загрозу для української державності і продовжують знищувати цивільних громадян, те, що відбувається з їхніми кораблями, є абсолютно закономірним.

Про це в ефірі телеканалу «FREEДОМ» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, відповідаючи на запитання про пошкодження у Новоросійську внаслідок атаки дронів десантного корабля «Оленегорський горняк», передає кореспондент Укрінформу.

«Ця (подія – ред.) – не перша і не остання. Окупанти, зокрема їхній флот, уже зазнали втрат, і продовження буде. Безумовно, поки рашисти становлять загрозу для української державності і продовжують знищувати українське цивільне населення і цивільну інфраструктуру… ті наслідки, які відбуваються з їхніми кораблями, – абсолютно закономірні і будуть продовжуватися», - заявив він.

Відповідаючи на запитання, наскільки це велика втрата для флоту окупантів, Юсов зазначив, що тут багато аспектів.

«Емоційно кожна подібна подія - це хороші новини для України і українців, особливо для тих, хто в окупації і чекає повернення законної української влади. І це, безумовно, трагедія для рашистської пропаганди. Сьогодні ми почуємо виття на болотах. Я думаю, що Скабєєва і Соловйов будуть просто сходити з розуму і покриватися піною», - зазначив представник ГУР.

На його переконання, для воєнно-політичного керівництва режиму президента Путіна це, безумовно, ляпас.

Відповідаючи на запитання щодо брехні міноборони РФ про те, що нічого не сталося, Юсов сказав, що міноборони РФ – це структура, яка створена для брехні у світі, брехні власному населенню і, зокрема, власним так званим воєнкорам.

«Тому там нікому навіть у голову не прийшло сказати правду. Тому вони автоматично збрехали, навіть розуміючи, що наслідки будуть очевидними, як і у випадку з крейсером «Москва», - зазначив представник ГУР.

Читайте також: ГУР – про «бавовну» у Криму: Якщо РФ звідти не піде, цей рок-концерт ставатиме гучнішим

Як повідомлялося, у бухті Новоросійська надводний дрон пошкодив великий десантний корабель «Оленегорський горняк», де перебували близько 100 осіб екіпажу.

Керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, коментуючи питання щодо атаки на російський десантний корабель «Оленегорський горняк» у Новоросійську, заявила, що нищити потенціал ворога - це абсолютно законно в умовах війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-