Ігнат не виключає можливої «помсти» РФ за вибухи на Кримському мосту

Ігнат не виключає можливої «помсти» РФ за вибухи на Кримському мосту

Укрінформ
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат припустив, що РФ може "показати свою міць" у відповідь на події, які сталися вчора з Кримським мостом.

Про це він сказав на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ, відповідаючи на запитання кореспондента агентства щодо чуток про можливу помсту за Кримський міст з боку РФ.

"У мене інформації немає, інформацію можуть мати наші спецслужби, які цим займаються. Можна лише припускати, що "духовні скрепи" Росії (спрацюють – ред). Їм треба щось власному народу довести, показати ту саму "міць російську". Вони традиційно можуть це зробити, як вони це зажди роблять", – сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, 17 липня близько четвертої ранку впала секція Керченського мосту. Перед цим пролунав вибух. Повідомляють як мінімум про двох загиблих та одного постраждалого. Перед мостом утворилися величезні черги. Також зупинявся рух потягів.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України нагадали слова керівника Кирила Буданова про те, що Керченський міст – зайва конструкція.

Читайте також: Позиція РФ по «зерновій угоді» не може пов’язуватися з ударом по кримському мосту – Кірбі

У СБУ заявили, що всі деталі щодо організації "бавовни" на Кримському мосту СБУ розкриє після перемоги.

Зі свого боку, російський диктатор Володимир Путін пообіцяв, що Росія помститься за удар по Кримському мосту. За його словами, "міністерство оборони готує відповідні пропозиції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-