У «ДНР» скасували комендантську годину, щоб росіяни могли доїхати до Криму

У «ДНР» скасували комендантську годину, щоб росіяни могли доїхати до Криму

Укрінформ
У «ДНР» через руйнування Керченського мосту скасували комендантську годину, щоб росіяни могли доїхати до Криму.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідну інформацію, поширену на захоплених російською армією українських територіях з посиланням на заяву ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна.

В інформаціях йдеться, що тепер, згідно із заявою Пушиліна, «проїхати по «ДНР» до Криму і назад можна цілодобово, комендантську годину тимчасово скасовано». Для цього в «ДНР» загарбники вводять низку заходів, «які забезпечать прискорення проходження контрольно-пропускних пунктів на адміністративному кордоні».

Читайте також: На окупованій Херсонщині утворився 5-кілометровий затор з авто, які їдуть із Криму

Андрющенко іронічно підкреслив, що «удар по Кримському мосту - це просто допомога “днр” швидко налагодити процеси; СБУ - спонсор наведення ладу на окупованих територіях у супершвидкому режимі».

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, 17 липня близько четвертої ранку впала секція Керченського мосту. Перед цим пролунав вибух. Повідомляють як мінімум про двох загиблих та одного постраждалого. Перед мостом утворилися величезні черги. Також зупинявся рух потягів.

Читайте також: Пороми перевозять через Керченську протоку лише вантажний транспорт

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України нагадали слова керівника Кирила Буданова про те, що Керченський міст – зайва конструкція.

У СБУ заявили, що всі деталі щодо організації «бавовни» на Кримському мосту СБУ розкриє після Перемоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-