В окупованому Севастополі затримали чоловіка за прослухування української пісні

В окупованому Севастополі затримали чоловіка за прослухування української пісні

Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі «правоохоронні органи» затримали чоловіка, який заспівав у своїй машині пісню «Ой у лузі червона калина».

Про це повідомляє qirim.news, передає Укрінформ.

«У тимчасово окупованому Севастополі "правоохоронні органи" вирахували й затримали чоловіка, який заспівав у своїй машині пісню «Ой у лузі червона калина»», - йдеться у повідомленні.

Загарбники похвалилися тим, що затримання чоловіка провели жорстко, уклавши його обличчям вниз на асфальт. Щоб підняти «бунтівника» із землі, один із силовиків тягнув його за волосся.

Читайте також: У Криму хочуть «націоналізувати» нерухомість незгодних з війною рф в Україні

Патріота вирахували за допомогою відео з камер спостереження, на які потрапило його авто, а також акаунтів у соцмережах.

Зазначається, що на своїй сторінці в Instagram затриманий раніше написав, куди слід піти російському військовому кораблю.

Як повідомляв Укрінформ, за «дискредитацію» російської армії в тимчасово окупованому Криму відкрито понад 100 справ. Так, на 10 діб заарештували діджея за демонстрацію на проєкторі української пісні «Дике поле». Чоловіка, який замовив пісню «Дике поле» у кримському караоке-барі, загарбники змусили записати так зване відеовибачення та присудили штраф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-