Питання Криму потрібно піднімати в усьому світі – Стефанчук

Питання Криму потрібно піднімати в усьому світі – Стефанчук

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що питання Криму потрібно піднімати в усьому світі.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

"Питання Криму потрібно піднімати в усьому світі. Вважаю, необхідно долучати парламентську дипломатію і тому наприкінці жовтня у Хорватії відбудеться перший парламентський саміт Кримської платформи", - зазначив Стефанчук.

За його словами, для України важливо, щоб максимальна кількість спікерів та депутатів взяли у ньому особисту участь. Це дасть можливість на парламентському рівні, підняти тему Криму та територіальної цілісності України.

"Наша мета - інтегруватися у міжнародне парламентське товариство, аби в усіх парламентах світу були групи підтримки Кримської платформи. І з цією пропозицією ми будемо звертатись до учасників під час саміту", - наголосив Стефанчук.

Читайте також: Окупаційні «суди» у Криму перетворюються на поле битви за Україну - Чубаров

Це відповідно дасть можливість проводити спільні, паралельні законодавчі ініціативи - у вигляді законів та постанов.

"Важливо, щоб після саміту парламенти світу долучилися до боротьби за Крим! За Крим, всі окуповані території та Україну в цілому!", - підсумував спікер.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква відзначив, що рівень представництва країн-учасниць другого саміту Кримської платформи значно підвищився у порівнянні з минулим роком.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-