Нагнали силовиків і відключили інтернет: у Сімферополі готувалися до акції за Навального

Нагнали силовиків і відключили інтернет: у Сімферополі готувалися до акції за Навального

Укрінформ
У центрі Сімферополі не спостерігається ознак проведення масового заходу, але на центральних вулицях знаходяться силовики, співробітники підконтрольної Росії адміністрації Сімферополя, Росгвардія, а також військовий патруль.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Крим.Реалії.

Зазначається, що вся площа за периметром оточена металевими огорожами, уздовж яких чергують молоді люди в штатському. Також уздовж площі ходить патруль поліції. Біля кожного підземного переходу в центрі міста багато людей в штатському, у перехожих молодого віку вибірково просять пред'явити документи.

Читайте також: У Нідерландах пройшла акція на підтримку Навального

Крім цього в центрі міста відключений як стаціонарний, так і мобільний інтернет, не працюють банкомати.

У центрі Севастополя біля площі Нахімова 31 січня велике скупчення поліції, на під'їздах до центру чергують поліцейські наряди. Центральний вхід до Приморського бульвару перекритий​.

У Сімферополі за день до чергової анонсованої в сусідній Росії акції на підтримку опозиціонера Олексія Навального огородили центральну площу високими металевими огорожами.

Читайте також: Електрошокер, кийки і табельна зброя: жорстокість ОМОНу на протестах в РФ

У Севастополі російський суд виніс 12 постанов про призначення покарання за участь в акції на підтримку Навального.

Як повідомлялося, через заплановані акції протесту в Москві закрили на вхід і вихід сім центральних станцій метрополітену. Також змінили маршрути наземного транспорту.

17 січня Олексія Навального було затримано в зоні паспортного контролю аеропорту "Шереметьєво". Він повертався до РФ з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною групи "Новічок" наприкінці серпня минулого року.

Фото: Krym.org (RFE/RL)  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-