Клих написав листа Сенцову: Розумію, що все це дістало

Клих написав листа Сенцову: Розумію, що все це дістало

Фото
Укрінформ
Координатор Медійної ініціативи за права людини Марія Томак оприлюднила листа українського політв'язня Станіслава Клиха до Олега Сенцова. 

Лист написано ще до припинення Сенцовим голодування, його привезла матір Клиха після останнього побачення з сином, повідомила Томак у Facebook.

"Якраз у ці дні, коли Олег Сенцов припинив голодування, Тамара Іванівна Клих, яка нещодавно відвідувала свого сина Станіслава Клиха в колонії в РФ, передала мені цього листа. Він не встиг потрапити до рук Олега до того, як він припинив голодування, але, сподіваюся, потрапить після. В якості моральної підтримки", - написала Томак.

У листі, зокрема, Клих просить Сенцова припинити голодування, якщо має проблеми зі здоров’ям, і думати, насамперед, про своїх рідних. "Передаю тобі великий привіт з тюрми м. Верхнєуральська Челябінської області. Стежу за твоїм станом і голодуванням в "Новой газете". Якщо у тебе дуже погане здоров’я, я би просив тебе припинити голодування. Смерті ти не потрібен, ти потрібен своїй матері і дітям. Я тебе не засуджуватиму, якщо ти припиниш голодування, але між тим розумію, що все це дістало, особливо обіцянки швидкого звільнення в листах, я такі листи також отримую, і це так само дратує, як і тебе, але потрібно розуміти, що люди, які з усього світу пишуть листи, бажають нам добра", - написав Клих у листі.

Він також звернув увагу на те, що після того, як Сенцов почав голодування, проблемі українських політв’язнів стали приділяти більше уваги, і за це всі українські бранці йому вдячні.   

Фото: Maria Tomak (Facebook)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-