Нічого гарного немає: Сенцов написав нового листа

Нічого гарного немає: Сенцов написав нового листа

Укрінформ
Український продюсер і сценарист Анна Паленчук, яка здійснює постановку вистави за п'єсою Олега Сенцова "Номери", у вівторок отримала від українського політв'язня лист, датований 30 вересня.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Отримала лист від Олега. «Про себе не пишу. Нічого гарного немає». 30 вересня. Сьогодні 142 день голодування", - написала Паленчук.

Як відомо, на кінець листопада 2018 року запланована прем'єра вистави за п'єсою Олега Сенцова "Номери". Режисер вистави Тамара Трунова - лауреат театрального конкурсу від Британської Ради Taking the Stage і лауреат театральної премії "Київська Пектораль". Всі кошти від реалізації квитків будуть спрямовані на придбання житла для сім'ї режисера Сенцова.

Українського режисера з Криму Олега Сенцова у серпні 2015 року було засуджено в Росії до 20 років ув'язнення з відбуванням покарання в колонії суворого режиму за сфабрикованими обвинуваченнями у плануванні терактів в анексованому Криму. 14 травня 2018 року він оголосив безстрокове голодування, вимагаючи звільнення всіх українських політв'язнів у РФ.

Читайте також: Адвокат заявляє, що у Сенцова - серцева недостатність і ревматизм

Всього в Росії і анексованому Криму утримують близько 70 українських політв'язнів, серед них і журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму нібито за шпигунство.

Фото: MEDIAZONA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-