У Криму росіяни дедалі частіше збивають власну авіацію - партизани

У Криму росіяни дедалі частіше збивають власну авіацію - партизани

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму через постійні українські повітряні атаки російські підрозділи ППО все частіше збивають власну авіацію.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Агенти руху «АТЕШ» повідомляють, що серед окупантів у Криму наростає напруга через постійні ракетні атаки та нальоти БпЛА, які загрожують військовим об'єктам. Вище військове керівництво наказало командирам розрахунків засобів ППО збивати загрози попри проблеми із системою виявлення та розпізнавання цілей «свій-чужий»", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зіштовхуючись із постійними ракетними атаками і нальотами БпЛА, "командири розрахунків ППО змушені проводити вказівки фактично в ручному режимі. У зв'язку з цим часто відбуваються удари по своїх повітряних цілях".

Попередньо, саме 12-й зенітний ракетний полк 31-ї дивізії ППО за останні кілька тижнів збив 2 російські військові повітряні судна.

Так, 28 березня дивізіон ЗРГК «Панцир» зазначеного підрозділу збив винищувач Су-27. Засіб ППО розміщувався в районі Інкерманської бухти у Севастополі. 10 квітня на західному узбережжі Криму було збито гелікоптер Мі-24 вже іншим розрахунком ЗРГК «Панцир». Розрахунок дислокувався у районі авіабази міста Саки.

Читайте також: Окупанти у Севастополі розміщують ППО біля житлових будинків - партизани

У "АТЕШ" також зауважили, що розрахунки, які є відповідальними за такі події, продовжують службу і не отримують жодного стягнення. Російське керівництво бере до уваги вищезазначені проблеми.

Як повідомляв Укрінформ, що у тимчасово окупованому Севастополі російські військові збили власний літак, який злітав з аеродрому "Бельбек".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-