Єрмак обговорив із делегацією Lockheed Martin оборонні потреби України

Єрмак обговорив із делегацією Lockheed Martin оборонні потреби України

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією американської оборонної компанії Lockheed Martin на чолі з її віцепрезидентом Реймондом Піселлі, де обговорили оборонні потреби України.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, керівник ОП подякував представникам компанії Lockheed Martin за підтримку України. Єрмак розповів про наслідки нещодавніх обстрілів з боку Росії критичної інфраструктури України, зокрема про складну ситуацію в Харкові та області.

Він наголосив, що Україна сподівається на те, що Палата представників Конгресу США якнайшвидше ухвалить важливе рішення щодо виділення пакета підтримки. Крім того, керівник ОП акцентував, що український народ продовжує боротьбу з російськими загарбниками за свою свободу та спільні для всього демократичного світу цінності.

"Окрему увагу учасники зустрічі приділили питанню майбутньої експлуатації винищувачів F-16, виробником яких є Lockheed Martin, та всіх необхідних для цього підготовчих кроків", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна вже підписала дев’ять безпекових угод - Зеленський

Також Єрмак зауважив, що одним із пріоритетів для України зараз також є збільшення виробництва власної оборонної продукції, і в цьому процесі Україна дуже розраховує на кооперацію з американськими компаніями.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де обговорили оборонні потреби України, а також захист критичної інфраструктури.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-