Президент призначив Гордійчука заступником командувача Нацгвардії

Президент призначив Гордійчука заступником командувача Нацгвардії

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський призначив Володимира Гордійчука заступником командувача Національної гвардії України.

Як передає Укрінформ, відповідний указ № 220/2024 опублікований на сайті глави держави.

«Призначити Гордійчука Володимира Івановича заступником командувача Національної гвардії України», - ідеться в документі.

Як відомо, Володимир Гордійчук - генерал-лейтенант Національної гвардії України. У 1996 році закінчив Київський інститут Військово-повітряних сил України, а у 2012 отримав диплом магістра Академії внутрішніх військ МВС України.

Він пройшов всі основні командирські посади від командира взводу до командира полку, першого заступника начальника територіального управління Національної гвардії України - начальника штабу, начальника Західного територіального управління.

Читайте також: Зеленський змінив командувача Сил підтримки ЗСУ

Виконував конституційний обов’язок в зоні проведення АТО, разом з підпорядкованим особовим складом військової частини 3036 брав участь у зачистці міст Луганської області від незаконних збройних формувань, зокрема міста Лисичанськ.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-