Росіяни активно донатили на дрони для української розвідки - ГУР

Росіяни активно донатили на дрони для української розвідки - ГУР

Укрінформ
Росіяни виявились найактивнішими під час міжнародного благодійного збору на закупівлю чергової партії ударно-розвідувальних безпілотників “Сич” для підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР.

“За чотири дні до волонтерської акції, яку проводить телеканал Freedom, долучилося майже 3000 людей. З них 1538 росіян, зокрема 200 москвичів, які просканували qr-код із екранів своїх телевізорів та ґаджетів”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, символічно, що пік донатів на дрони для українських розвідників від громадян РФ збігся із проведенням "виборів Путіна", але замість участі у кремлівському фарсі свідомі росіяни вирішили проголосувати доларом і євро заради свободи Росії.

Читайте також: Удари українських безпілотників по російських НПЗ знаменують новий етап війни - Bloomberg

"Це найкраща інвестиція у вільне майбутнє Росії, яке може настати лише у разі цілковитого знищення та демонтажу терористичного режиму в Кремлі", - наголосили в ГУР.

До міжнародного збору на БПЛА “Сич” для воєнних розвідників також долучились українці, які перебувають за кордоном, громадяни Латвії, Німеччини, Польщі, Молдови та інших держав.

Як повідомляв Укрінформ, за допомогою українських дронів "Сич" розвідка знищила ворожої техніки на понад 100 мільйонів доларів.

Фото: Повернись живим

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-