Україні потрібні постачання зброї та боєприпасів без обмежень - Кулеба

Україні потрібні постачання зброї та боєприпасів без обмежень - Кулеба

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час перебування у Вільнюсі наголосив, що Україна потребує необмежених постачань зброї та боєприпасів для боротьби з російськими військами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Delfi.

«Стратегія допомоги Україні по краплях більше не працює. Якщо все триватиме так, як зараз, то це добром не закінчиться ні для кого. Необмежені та своєчасні постачання всіх видів зброї та боєприпасів необхідні Україні для перемоги над Росією», - сказав Кулеба.

За його словами, епоха миру в Європі закінчилася. «Слабкі рішення - більше війни, сильні рішення - кінець війни. Це дуже просто», - сказав Кулеба після зустрічі зі своїми балтійськими та французькими колегами.

Читайте також: Люксембург приєднався до чеської ініціативи із закупівлі боєприпасів для України

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю Кулеба відвідав з робочим візитом Литву для зустрічі з главами МЗС країн Балтії та Франції. Ключовою темою переговорів є швидке нарощування військової допомоги союзників для України та виробничих потужностей оборонних індустрій. Тоді ж Кулеба закликав партнерів повернути тренувальні місії в Україну і захистити їх своєю ППО.

Фото: ELTA / ANDRIUS UFARTAS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-