Третя штурмова бригада вибила росіян із Красногорівки на Донеччині

Третя штурмова бригада вибила росіян із Красногорівки на Донеччині

Укрінформ
Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України вибила російські війська з Красногорівки Донецької області, завдавши їм значних втрат, місто перебуває під контролем ЗСУ.

Про це пресслужба бригади повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як повідомляється, напередодні російські загарбники накатами атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста.

Щоб не дозволити їм закріпитися, підрозділи третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки населеного пункту від сил ворога.

«За короткий проміжок часу противник встиг підготуватися до тривалої оборони та попри спротив і важкі бої, штурмові групи бригади завдали противнику невідворотних втрат – близько 100 окупантів «200-ми» та «300-ми», – повідомили в бригаді.

Читайте також: На лівому березі Дніпра Сили оборони знищили два пункти запуску ворожих БПЛА

Зазначається також, що від здачі в полон росіяни відмовлялися, у результаті були ліквідовані в зайнятих ними будинках.

Як повідомляв Укрінформ, на Новопавлівському напрямку за підтримки авіації російська армія 25 разів намагалася прорвати оборону українських військ. Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки й Урожайного Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-