Клименко нагородив бійців, які входять до підрозділів МВС

Клименко нагородив бійців, які входять до підрозділів МВС

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вручив державні та відомчі нагороди бійцям Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції та рятувальникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС.

Так, указами Президента України за проявлену особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового та службового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ присутніх було нагороджено орденами Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступеня, «За мужність» ІІ та ІІІ ступеня та Данила Галицького.

Окрім того, Глава МВС України вручив відомчі заохочувальні відзнаки «Вогнепальна зброя».

Читайте також: Клименко відвідав бійців Нацгвардії на східному напрямку та вручив нагороди

«Бійці системи МВС складають 20% Сил безпеки і оборони нашої країни. І поруч зі Збройними силами ми щоденно вибиваємо ворога з наших земель. Наші підрозділи без відпочинку працюють на лінії зіткнення і кожен громадянин нашої держави має знати про ваш подвиг і ціну майбутньої Перемоги», – зазначив Клименко.

Також міністр відзначив роботу рятувальників ДСНС, які під цілодобовими обстрілами рятують людей та ліквідовують наслідки атак.

Клименко нагородив бійців, які входять до підрозділів МВС / Фото: МВС

«Ви кожного дня, десятки разів за добу виїжджаєте на ліквідацію наслідків обстрілів. Ворог прицільно атакує цивільну та критичну інфраструктуру, знищуючи все навкруги. І це продовжується кожного дня, але завдяки вашій титанічній роботі нам вдається врятувати людські життя», - підкреслив Клименко.

Він наголосив, що кожен працівник системи МВС – не буде забутий державою та матиме увесь необхідний соціальний захист.

«Наші громадяни та усі ми маємо пам’ятати, якою ціною нам дається Перемога і тримання рубежів. Це ціна здоров’я та життя наших бійців. Саме для цього ми розробили систему, яка буде супроводжувати постраждалих військовослужбовців або службовців МВС та їхні сім’ї. Йдеться про повний соціальний захист. У кожного з вас має бути робота, незважаючи ні на що, адже ви віддали власне здоров’я заради нашої держави», – зазначив міністр.

Читайте також: Клименко вручив державні нагороди бійцям полку «Азов»

Наприкінці церемонії нагородження Ігор Клименко подякував кожному з присутніх за стійкість та мужність на полі бою, а також за вірність присязі.

«Тримаємо стрій, разом до Перемоги!», – резюмував Глава МВС України.

Як повідомляв Укрінформ, хірурга Одеської міської клінічної лікарні №11 Олександра Пилипенка посмертно нагородили орденом Данила Галицького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-