Для удару по Харкову Росія використала дві північнокорейські ракети

Для удару по Харкову Росія використала дві північнокорейські ракети

Фото
Укрінформ
Для удару по Харкову 7 лютого Росія використала дві північнокорейські ракети.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Дві з п'яти ракет, випущених вранці по Харкову, - північнокорейського виробництва. Металеві уламки балістичних ракет вибухотехніки зібрали на території промислової зони. Попередні висновки спеціалістів - це північнокорейські ракети HVASON 11GA (KN-23)”, - повідомив керівник слідства.

В ефірі “Суспільне. Спротив” Болвінов розповів, що ракети ударили по підприємствах, які виготовляють бетон, покрівлі, та інших. Зафіксовано п’ять влучань близько один від одного. Є значні руйнування, деякі об’єкти знищені повністю. Серед постраждалих - жінка та двоє чоловіків (охоронець і гендиректор обстріляних підприємств).

На місцях ударів, які росіяни завдали з території Бєлгородської області, працюють слідчі та криміналісти. Експерти ретельно збирають усі залишки ракет, маленькі бойові елементи за допомогою магнітів, зазначив Болвінов.

Читайте також: КНДР продає Росії ракети не лише задля прибутку, а й щоб випробувати їх у бою - Bloomberg

Як повідомлялося, росіяни о 6 ранку 7 лютого завдали ударів по промисловій зоні у Слобідському районі. Постраждали троє людей, їм надали допомогу на місці.

Ракети з КНДР уже фіксували у Харкові. Уламки знайшли після обстрілу центральної частини міста 2 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-