Міни, бетон і протитанкові рови: Наєв показав, як укріплюють кордон на півночі

Міни, бетон і протитанкові рови: Наєв показав, як укріплюють кордон на півночі

Відео
Укрінформ
У північній операційній зоні упродовж тижня укладено понад 3,5 тисяч протитанкових мін, підготовлено 4,5 км протитанкового рову та 5 тисяч траншей.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«У Північній операційній зоні щодня тривають роботи з обладнання оборонних рубежів та позицій, мінування місцевості. Протягом тижня укладено понад 3,5 тисяч протитанкових мін, прорито 4,5 км протитанкового рову та 5 тисяч траншей. На оборонних позиціях вже встановлено близько 25 бетонних вогневих споруд», - повідомив Наєв.

Як зазначається, зміцнення оборонних спроможностей відбувається завдяки співпраці ЗСУ та ОВА.

Читайте також: F-16 та ракети дальністю до 500 км: Наєв сказав, що Україна очікує в нових пакетах допомоги

Наєв відзначив, що наразі підготовлені усі рубежі для особового складу. Також здійснюються заходи з підготовки для майбутніх сил, які надійдуть у разі зростання загрози. Крім цього, польова фортифікація переробляється на довготривалу за допомогою бетону.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня для посилення обороноздатності України Кабінет міністрів виділив додатково майже 2,5 млрд грн на будівництво інженерно-технічних та фортифікаційних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-