Командувач Нацгвардії перевірив готовність мобільних вогневих груп на півдні

Командувач Нацгвардії перевірив готовність мобільних вогневих груп на півдні

Фото
Укрінформ
Командувач Нацгвардії України Олександр Півненко відвідав військові частини Південного оперативно-територіального об’єднання, оглянув оснащення і готовність до виконання завдань мобільних вогневих груп.

Як передає Укрінформ, про це Національна гвардія України повідомила у Фейсбуці.

У Херсонській області командувач, зокрема відвідав бійців роти ударних БпЛА спеціального призначення «Ластівка», які ефективно виконують завдання на південному напрямку, ознайомився з оперативною обстановкою та обговорив питання забезпечення.

Також Півненко поспілкувався із нацгвардійцями, що забезпечують безпеку об’єктів критичної інфраструктури, оглянув оснащення і готовність до виконання завдань мобільних вогневих груп й ознайомився з організацією управління підрозділами.

В Одесі та Миколаєві бригадний генерал відвідав військовослужбовців на місцях виконання службово-бойових завдань, ознайомився з умовами несення служби, роботою в штабах та пунктах управління.

Читайте також: Командувач Нацгвардії відвідав бригади та підрозділи, які воюють на сході

Командувач подякував нацгвардійцям за мужність, стійкість та професіоналізм, які вони щоденно демонструють, виконуючи завдання з відсічі збройної агресії, забезпечуючи безпеку в містах, захищаючи об’єкти критичної інфраструктури, і вручив нагороди військовослужбовцям, а також передав близько 50 медалей і нагрудних знаків їхнім командирам. Вони також будуть вручені найближчим часом.

Командувач НГУ перевірив готовність мобільних вогневих груп на півдні / Фото: НГУ

Як повідомляв Укрінформ, Півненко у ході спілкування з командирами бригад і підрозділів, які виконують бойові завдання на східному напрямку, детально ознайомився з оперативною обстановкою, обговорив питання забезпечення й інші потреби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-