На Таврійському напрямку росіяни кидають на штурми мігрантів і зазнають значних втрат - Тарнавський

На Таврійському напрямку росіяни кидають на штурми мігрантів і зазнають значних втрат - Тарнавський

Укрінформ
На Таврійському напрямку українські війська тримають активну оборону. Втрати серед трудових мігрантів та іноземців, які беруть участь у російських штурмах, є дуже значними.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, вчора ворог в операційній зоні ОСУВ "Таврія" авіаударів не завдавав. Російські війська провели 43 бойові зіткнення і здійснили 547 артобстрілів.

Як підкреслив Тарнавський, «більшість трудових мігрантів та іноземців, яких правдами і неправдами заманюють до російських збройних формувань, проходить максимум 10-тиденну загальновійськову підготовку. Втрати під час штурмів серед таких осіб дуже значні».

Читайте також: На Авдіївському напрямку ЗСУ тримають оборону - Тарнавський

«Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках», - зазначив він.

Загальні втрати росіян минулої доби склали 462 особи та 27 одиниць військової техніки, зокрема 5 танків, 3 ББМ, 2 артсистеми, 14 БпЛА, 3 автомобіля. Знищено 2 ворожі склади з боєприпасами. Троє загарбників здалися в полон.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 січня 2024 року ліквідували вже 368 460 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-