Розвідка показала кадри рейду на російську територію

Розвідка показала кадри рейду на російську територію

Відео
Укрінформ
У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України показали кадри рейду розвідників у тил російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомило у Фейсбуці.

«У зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають у громадах поблизу державного кордону та страждають від атак агресора, воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували комплекс спеціальних дій», - ідеться у повідомленні.

Відповідно до здобутих розвідданих, на російських позиціях у Грайворонському районі Білгородської області Росії вище керівництво армії РФ запланувало перевірку через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу кепськими умовами служби.

Читайте також: У Бєлгороді знову пролунали вибухи

Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники почали проводити активні інженерні роботи. Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР спланували та здійснили спецоперацію.

Розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих і поранених загарбників уточнюється.

Читайте також: Лікарні на окупованих територіях переповнені пораненими росіянами - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, у Бєлгороді внаслідок удару 30 грудня 2023 року по військових обʼєктах РФ був ліквідований 27-річний російський старший лейтенант Міхаіл Конопіцин.

У листопаді 2023 року його відрядили до Бєлгорода працювати у складі воєнного слідчого відділу Слідчого комітету РФ. До того загарбник воював проти України як командир взводу протитанкових ракет.

Фото ілюстративне: ГУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-