Бійці 79-ї бригади уразили за місяць понад сто одиниць ворожої бронетехніки

Бійці 79-ї бригади уразили за місяць понад сто одиниць ворожої бронетехніки

Відео
Укрінформ
За останній місяць десантники 79-ї ОДШБр знищили та пошкодили 104 одиниці ворожої броньованої техніки, безповоротні втрати російських загарбників становлять 510 осіб.

Про це повідомляється на сторінці бригади у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що десантники 79-ї ОДШБр продовжують утримувати визначені позиції в районі виконання завдань, які щодня штурмує ворог.

"Одним з важливих елементів, який напряму впливає на стійкість оборони марунових беретів, є діяльність підрозділу ударних безпілотних авіаційних комплексів бригади. Завдання підрозділу - знищувати броньовану техніку та піхоту противника", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за грудень підрозділ знищив 15 одиниць техніки противника, у тому числі шість танків, стільки ж бойових броньованих машин та більше взводу ворожої піхоти.

У пресслужбі бригади додають, що влучні удари дронами-камікадзе та скиди боєприпасів неодноразово змушували противника перейти від штурмових дій до оборони.

"Бійці підрозділу нищать ворога не тільки під час штурмових дій, а й в обороні, коли противник намагається укритися в шанцях та бліндажах. Утім, нерідко для укриття ворог використовує свою ж підбиту техніку. Але помста з неба знаходить агресора і там", - наголошують військові.

Читайте також: Гучні спецоперації, знищені техніка та сотні загарбників: у ССО підбили підсумки року

Сьогодні 79-та ОДШБр веде важкі оборонні бої на складному напрямку. Про напруженість бойових зіткнень, які тут відбуваються щодня, найкраще свідчать втрати противника.

"Так, за останній місяць року десантники знищили та пошкодили 104 одиниці ворожої броньованої техніки; безповоротні втрати окупантів склали 510 бійців, 770 - санітарні", - підсумували у бригаді.

Як повідомляв Укрінформ, боєць 79-ї ОДШБр збив з автомата чотири ворожі дрони-камікадзе і один БпЛА зі скидом.

Фото: facebook.com/79AMBUA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-