Зеленський відзначив захисників України з кількох бригад

Зеленський відзначив захисників України з кількох бригад

Укрінформ
Володимир Зеленський відзначив військових із кількох бригад, які захищають Україну на різних напрямках фронту.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«І звичайно, наші воїни. Бойові бригади на всіх напрямках, від Харківщини до Херсонщини. Та на кордоні – ті, хто захищає від російських ДРГ, ті, хто знищує «шахеди», ті, хто утримує наші рубежі. Я дякую всім вам!», - зазначив Президент.

Відео: ОП

Окремо глава держави відзначив бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади - солдата Василя Поліщука та сержанта Олега Бернадського – за ефективність і взірцеву сміливість, а також стрільця 23-ї окремої механізованої бригади солдата Олексія Копицю, який зараз воює на Авдіївському напрямку, а за плечима має героїчні штурмові дії на півдні.

Зеленський подякував воїну 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади старшому солдату Івану Кірєєву – «за козацьку сміливість і за порятунок побратимів», та військовим 92-ї окремої штурмової бригади – солдату Євгену Лісовенку і  старшому сержанту Костянтину Волоконському. «Дякую вам, хлопці, за рішучість та за такі дії, які зберігають життя ваших побратимів!», - сказав Президент.

Читайте також: Завершуємо тиждень напередодні Різдва, який зробив нашу Україну ще сильнішою - Зеленський

Також глава держави висловив вдячність солдату Михайлу Карпюку, старшому солдату Володимиру Лебедєву та старшому лейтенанту Олегу Кривенку з 28-ї окремої механізованої бригади. «Хлопці, екіпаж танка, дякую вам за успішне знищення окупантів та за вміння бути сильною командою! Молодці!» - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, протягом доби на фронті сталося 57 бойових зіткнень. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-