Міноборони поінформувало компанію The Cohen Group про потреби української армії в озброєнні

Міноборони поінформувало компанію The Cohen Group про потреби української армії в озброєнні

Укрінформ
Представники Центрального управління координації зовнішньоекономічної діяльності Міністерства оборони поінформували представників американської компанії The Cohen Group про поточні потреби української армії в озброєнні під час офіційної зустрічі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Українську делегацію очолював заступник міністра оборони Юрій Джигир. Він навів пріоритети відомства, серед яких прозорі закупівлі озброєння, локалізація оборонного виробництва в Україні.

«Ми щиро розраховуємо на вашу експертизу, ваші пропозиції щодо налагодження процесів та уникнення можливих ризиків стануть нам у пригоді», - заявив Джигир.

Компанія The Cohen Group, яку очолює колишній міністр оборони США Вільям Коен, спеціалізується на наданні консультативних послуг державним та корпоративним клієнтам у всьому світі.

На переговорах у Києві представник компанії Патрік Тьорнер зазначив, що серед клієнтів компанії є багато великих виробників зброї, і The Cohen Group готова допомогти налагодити зв’язки з ними.

У Міноборони зазначили, що сторони обговорили потенційні напрямки співпраці.

Читайте також: Спільне виробництво бронетехніки України з Rheinmetall - експерт прогнозує більш як 5 машин щомісяця

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Рустем Умєров разом з міністром стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним провели зустріч зі спеціальним представником США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, де йшлося про залучення американського бізнесу до спільного виробництва зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-