Зеленський про фронт: Максимум уваги - Авдіївському і Куп'янському напрямкам

Зеленський про фронт: Максимум уваги - Авдіївському і Куп'янському напрямкам

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський говорив із військовими командувачами про ситуацію на фронті, максимуму уваги потребують Авдіївський і Куп'янський напрямки.

Про це він розповів у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, був на зв’язку з командувачами. Максимум уваги – донецькі напрямки. Зокрема, це Авдіївка. Також – Харківщина, Купʼянський напрямок", - сказав Президент.

Він подякував усім, хто стійко тримає позиції, – кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру.

Як повідомляв Укрінформ, між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися 52 бойові зіткнення.

Читайте також: Бої за Бахмут: росіяни за добу застосували понад 40 дронів-камікадзе

На Куп’янському напрямку ворог за підтримки авіації вів штурмові дії в районах Синьківки Харківської області, де Сили оборони відбили 2 атаки. Завдав авіаційних ударів поблизу Петропавлівки, Куп’янська, Курилівки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

На Авдіївському напрямку загарбники за підтримки авіації вели безуспішні штурмові дії східніше від Новокалинового, Авдіївки та Первомайського Донецької області. Тут українські воїни відбили 18 атак. Ворог завдав 6 авіаційних ударів у районі Авдіївки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Бердичі, Степове, Авдіївка, Первомайське, Невельське Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-