Умєров і Остін обговорили потреби України на полі бою

Умєров і Остін обговорили потреби України на полі бою

Укрінформ
Міністр оборони України Рустем Умєров і міністр оборони США Ллойд Остін обговорили плани України у протистоянні російській агресії, а також нинішні та майбутні потреби на полі бою для їх реалізації.

Як передає Укрінформ, про це йшлося під час зустрічі Умєрова і Остіна сам-на-сам перед проведенням розширених переговорів, повідомляє у Телеграмі Міністерство оборони України.

«Сторони обговорили плани України у протистоянні російській агресії, нинішні і майбутні потреби на полі бою для їх реалізації та шляхи подальшої допомоги з боку США й союзників», - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою Остін зробив запис у книзі почесних гостей, після чого обидва міністри поспілкувались з українськими військовими. Глава Пентагону подякував їм за мужність і запевнив, що США й надалі будуть поруч.

Читайте також: США продовжать давати Україні все необхідне для успіху на полі бою - глава Пентагону

Зазначається, що у розширених переговорах із української сторони взяли участь головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк і заступник міністра оборони Іван Гаврилюк.

Як повідомляв Укрінформ, 20 листопада в Україну з візитом прибув міністр оборони США Ллойд Остін.

Він провів переговори з українським керівництвом.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-