Швидкість українців на полі болю залежить від швидкості партнерів у наданні допомоги - Стефанчук

Швидкість українців на полі болю залежить від швидкості партнерів у наданні допомоги - Стефанчук

Укрінформ
Швидкість просування українських Сил оборони на полі болю залежить від швидкості партнерів у наданні Україні військової допомоги.

На цьому Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук наголосив під час пресконференції для африканських ЗМІ в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Тривалість конфлікту може визначатися винятково стійкістю обох сторін, а також новітніми технологіями, які застосовуються в цій війні. Стійкості українцям вистачає. Упродовж двох років українська армія протистоять одній із потужних армій світу і перемагає її на полі бою. Я сподіваюся, що наші партнери це побачили і оцінили. Крім того, я хотів би, щоб вони розуміли, що ця війна може перетворитися у війну на виснаження, бо російських солдат математично більше, ніж українських", – сказав Стефанчук.

У цьому контексті він наголосив, що Україна очікує від партнерів на новітнє військове обладнання, зокрема, артилерійські системи і снаряди до них, системи протиповітряної оборони, літаки F-16.

Читайте також: Нідерланди планують до кінця року відправити у Румунію 18 літаків F-16 для навчання українців

"Як тільки Україна робить game changer у цій війні завдяки технологіям, одразу починає рухатися вперед. Я хочу, щоб усі наші партнери зрозуміли, що наша швидкість залежить від їхньої швидкості. Дуже прошу пришвидшитися щодо тих питань, які дуже важливі для України", – наголосив Голова ВР.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що українська влада щодня працює з партнерами задля надання Україні більше систем ППО.

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-