Зеленський: Війна на Близькому Сході зменшує увагу до України, це одна із цілей РФ

Зеленський: Війна на Близькому Сході зменшує увагу до України, це одна із цілей РФ

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що війна на Близькому Сході зменшує фокус уваги на Україні, що є однією із цілей Російської Федерації.

Про це він сказав під час спілкування зі ЗМІ разом з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Що стосується Близького Сходу. Відповім вам: авжеж, це зрозуміло, війна на Близькому Сході, цей конфлікт забирає фокус. Я вважаю, що це одна із цілей Російської Федерації була. Зараз, розуміючи, що фокус з України, скажімо так, фокус на Україну буде зменшений. І це факт. І ми бачимо це по результатах. Але все в наших силах, ми були вже в складних ситуаціях. Ми були вже в дуже складних ситуаціях, коли фокусу на Україні не було майже. Він був від медіа, але він був не від лідерів світу, але ми змогли вийти з цієї ситуації. Тому я абсолютно впевнений - ми подолаємо цей виклик”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: Німеччина не знизить підтримку України через палестино-ізраїльську війну - Пісторіус

Як повідомлялося, раніше Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні до учасників засідання Європейської ради на рівні лідерів держав ЄС наголосив на необхідності зробити все, щоб не дати спалахнути ще масштабнішій міжнародній пожежі на Близькому Сході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-