Українські воїни відбили наступ росіян на Вугледарському напрямку - Зеленський

Українські воїни відбили наступ росіян на Вугледарському напрямку - Зеленський

Укрінформ
Російські військовослужбовці намагалися наступати на Вугледарському напрямку, але українські воїни зупинили їх.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі за результатами щоденної селекторної наради, передає Укрінформ.

"Провів щоденний селектор. Отримав інформацію щодо ситуації на фронті. Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених. Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на півдні", – зазначив глава Української держави.

Зеленський також заслухав звіти Міністерства оборони щодо надходження снарядів, ракет і техніки та звіти розвідок щодо ситуації на фронті, на міжнародній арені, у ворога.

Читайте також: Ворог перегруповується і продовжує спроби оточити Авдіївку - Сили оборони

Окрім того, учасники селекторної наради підсумували результати роботи "зернового коридору" за жовтень. "Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть упевненості нам і перевізникам", – поінформував Президент України.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 2 листопада 2023 року ліквідували близько 302 тисяч 420 російських загарбників, серед яких 930 осіб – за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-