Президент подякував прикордонникам за захист Батьківщини

Президент подякував прикордонникам за захист Батьківщини

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував прикордонникам за захист Батьківщини.

Про це глава держави сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Я хочу сьогодні особливо відзначити українських прикордонників. Буде такий час – ми робимо все, щоб його наблизити, – коли прикордонники України працюватимуть спокійно на всіх ділянках нашого суверенного державного кордону. А зараз багато хто з них разом з усіма силами оборони й безпеки б’ється на передовій, аби наблизити час миру для України. Я дякую всьому складу Державної прикордонної служби України", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський подякував 95-й окремій бригаді Десантно-штурмових військ

Окремо глава держави відзначив та подякував за міцність воїнам Краматорського прикордонного загону - старшому сержанту Роману Малишу та майору Вадиму Костенку, які воюють на Бахмутському напрямку. Також Президент відзначив воїнів Харківського прикордонного загону – старшого солдата Олександра Коваленка та старшого лейтенанта Сергія Сидорського, які виконують завдання на Донеччині, бійця підрозділу Могилів-Подільського прикордонного загону старшого сержанта Олександра Леуса, який проявив відвагу на Лиманському напрямку, бійців бригади «Сталевий кордон» - сержантів Анатолія Павловського, Валерія Покритюка, Миколу Білика та старшого сержанта Максима Базарова, які відзначилися на Куп’янському напрямку, знищивши російську техніку та артилерію.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Володимир Зеленський у виступі на третій зустрічі радників щодо реалізації Формули миру на Мальті наголосив, що Формула миру, запропонована ним торік, поступово стає глобальною, бо багато хто підтримав її або виявив дієву зацікавленість у роботі з нею.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-