Кулеба: Україна знає про ситуацію з виробництвом зброї ключовими партнерами

Кулеба: Україна знає про ситуацію з виробництвом зброї ключовими партнерами

Єдині новини
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запевнив, що держава знає про ситуацію з виробництвом зброї в ключових країнах-партнерах, та аносував на сьогодні "гарну новину з Німеччини".

Про це глава МЗС заявив в ефірі національного телемарафону “Єдині новини”, передає Укрінформ.

“По-перше, ми знаємо орієнтовно кількість снарядів, яку будуть виготовляти ключові наші партнери не лише наступного місяця, але й наприкінці наступного року. Тобто наводжу цей приклад як свідчення того, наскільки глибоко пророблена ця тема, щоб робити розрахунки необхідні для сталого постачання українських військ”, – сказав він.

Кулеба також пояснив, що Україна також першою почала бити в дзвони ще рік тому і говорити про потребу нарощування виробництва зброї у всьому світі і в нашій країні зокрема. Очільник МЗС запевнив, що багато було досягнуто на цьому напрямі, та як приклад навів Форум оборонних індустрій. “Завтра з Німеччини прийде одна гарна новина. Не буду поки що спойлерити, але ви всі про неї почуєте”, - анонсував він.

Читайте також: Україна отримуватиме ATACMS на постійній основі та у ще більшій кількості – Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Білого дому, президент Байден вважає, що Україна й Ізраїль однаково потребують негайної підтримки з боку як Сполучених Штатів, так і міжнародної спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-