Лише «формула миру» Зеленського є надійним шляхом для завершення війни - Боррель

Лише «формула миру» Зеленського є надійним шляхом для завершення війни - Боррель

Укрінформ
«Формула миру» президента Володимира Зеленського залишається єдиним обґрунтованим документом, який може привести до стійкого та справедливого миру, тож ЄС готовий працювати з цим планом, щоб забезпечити йому широку міжнародну підтримку.

Про це сьогодні в Києві під час пресконференції за підсумками виїзного засідання Ради міністрів ЄС із закордонних справ сказав високий представник ЄС Жозеп Боррель, повідомляє Укрінформ.

«Мирна формула Президента Зеленського є єдиною мирною ініціативою, яка обговорюється у міжнародному співтоваристві, при тому що інші зникли. Єдина формула, що залишається і привертає увагу світового міжнародного співтовариства, - це саме Формула миру Президента Зеленського. Це єдина у своєму роді формула. Й ми, як Європейський Союз, будемо продовжувати працювати, щоб зробити її більш глобальною та перетворити її на основу для майбутнього миру», - наголосив Боррель.

Читайте також: В ОП розраховують провести наступну зустріч радників щодо Формули миру наприкінці жовтня

Як повідомлялося, сьогодні, 2 жовтня, у Києві відбулося виїзне засідання Ради міністрів ЄС із закордонних справ під головуванням високого представника ЄС Жозепа Борреля. Таке засідання відбулося вперше в історії за межами Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-