Африка зацікавлена розмістити у себе виробництво української зброї - Кулеба

Африка зацікавлена розмістити у себе виробництво української зброї - Кулеба

Укрінформ
Африка зацікавлена не тільки в купівлі зброї українських компаній, але й розміщенні виробництв на своїй території.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на першому Форумі оборонних індустрій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні Африка чекає повернення українських компаній на цей ринок для продажу зброї. Поки що, зрозуміло, ця опція закрита… Друга зацікавленість, яка зʼявилася в Африці, – це розміщення виробництва української зброї й амуніції на території Африки. Це новий тренд і він, очевидно, заявляється саме з розуміння африканськими партнерами того, що українська зброя буде надзвичайно високоякісною”, – сказав Кулеба.

Читайте також: Після перемоги українська оборонна промисловість буде повністю інтегрована у НАТО - Кулеба

На переконання міністра, попит на продаж і виробництво зброї, виготовленої в Україну буде дуже високим, тому що наша країна їм зрозуміла як партнер. Глава МЗС також певен, що Африка повернеться в топ ринків для українських виробників зброї і їхніх західних партнерів.

Читайте також: Передача Україні сучасних оборонних технологій зміцнює НАТО – міноборони Литви

Як повідомлялось, у Києві відбувся перший Форум оборонних індустрій. За словами Президента України Володимира Зеленського, у заході взяли участь 252 оборонні компанії із понад 30 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-