Єрмак у розмові із Салліваном озвучив потреби для продовження звільнення України від росіян

Єрмак у розмові із Салліваном озвучив потреби для продовження звільнення України від росіян

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у розмові з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном озвучив потреби українського війська для продовження дій зі звільнення України від російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Єрмак у телефонній розмові у межах постійного діалогу із союзниками поінформував Саллівана про обстановку на полі бою, успішне просування сил оборони на певних ділянках фронту, а також озвучив потреби українського війська для продовження дій зі звільнення територій України від росіян.

Керівник ОП повідомив про створення робочих груп з розробки пропозицій щодо реалізації кожного з 10 пунктів Формули миру.

Крім того, Єрмак підкреслив важливість продовження роботи з укладання двосторонніх угод щодо безпекових гарантій для України в межах Спільної декларації G7.

Читайте також: Партнери України розуміють, що контрнаступ рухається в правильному напрямкуКулеба

Керівник Офісу Президента висловив вдячність Президенту США Джозефу Байдену, обом палатам Конгресу та всім американцям за незмінне лідерство в питаннях оборонної, політичної, економічної та гуманітарної підтримки нашої держави в ім’я захисту свободи та спільних демократичних цінностей.

Як повідомляв Укрінформ, Салліван зустрівся з делегацією керівників трьох українських антикорупційних інституцій.

До делегації увійшли директор Національного антикорупційного бюро України Семен Кривонос, спеціальний антикорупційний прокурор Олександр Клименко і голова Вищого антикорупційного суду Віра Михайленко.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-