Данілов заперечив можливість атаки України на Курську АЕС

Данілов заперечив можливість атаки України на Курську АЕС

Укрінформ
Україна атакує лише ті російські об’єкти, які мають стосунок до війни, і Курська атомна електростанція до них не належить.

Так секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував у ефірі Українського Радіо інформацію про нібито плани України підірвати Курську АЕС, передає Укрінформ.

"В України немає намірів втручатися в роботу об’єктів, про які пишуть у соцмережах, зокрема й Курської АЕС. Ми атакуємо ті об’єкти, які мають безпосереднє відношення до військової справи, і тут не маємо питати ні в кого дозволу. Робимо ми це нашою зброєю, яка з кожним днем стає все кращою і кращою", — заявив Данілов.

Читайте також: План росіян здійснити провокацію на Курській АЕС існує вже давно – ГУР

Він зауважив, що дії РФ непередбачувані, проте Україна стежить за розвитком подій. "Путін на початку своєї діяльності підривав у себе вдома будинки з живими людьми, тому від них можна очікувати все що завгодно. Проте Україна відслідковує всі процеси, що відбуваються", - сказав секретар РНБО.

Він також наголосив, що маніпуляції, до яких вдається РФ, "вкидаючи" в інформаційний простір ті чи інші речі, впливають на свідомість, "і це дуже небезпечно".

Читайте також: Ворожа ІПСО: Стратком про можливі провокації РФ на Запорізькій та Курській АЕС

Як повідомлялося, у Центрі національного спротиву заявили, що росіяни планують провокацію на Курській атомній електростанції та готують евакуацію місцевого населення.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна не має жодного відношення до ймовірних провокацій росіян на Курській АЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-