Зеленський: Наступний тиждень – час важливих для України заходів

Зеленський: Наступний тиждень – час важливих для України заходів

Укрінформ
Влада України робить усе, аби напередодні Дня Незалежності засвідчити, що наша держава зробила ще один крок до кола найміцніших держав світу

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Готуємо потужні речі для України, посилення нашої держави, наших воїнів. Сьогодні та загалом цього тижня саме таке завдання – головне. Зброя для наших воїнів. Нові можливості для нашої оборони. Нові пакети підтримки від наших партнерів. Ми робимо все, щоб напередодні Дня Незалежності нашої держави можна було сказати, що Україна зробила ще один крок до кола найбільш міцних держав світу", - заявив він.

Відео: ОП

Водночас Президент підкреслив, що триває інтенсивна робота з країнами-сусідами в ЄС, сталими європейськими партнерами, а також "у тих регіонах Європи, де нашої співпраці з державами поки було недостатньо". За його словами, незабаром українці дізнаються деталі цієї роботи.

Читайте також: Зеленський анонсував нові оборонні пакети для України

Також Зеленський додав, що наступний тиждень – це час важливих для України заходів.

"Жодного дня підготовки ми не втратимо. Жодного результату для України не упустимо. Щодня ми працюємо. Щодня додаємо Україні сили. І я дякую кожному й кожній, хто діє так само! Для України – тільки силу!" - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський анонсував новини щодо оборонної допомоги Україні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-