Зеленський відвідав бригади, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку

Зеленський відвідав бригади, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку в Запорізьку область, у ході якої побував у розташуваннях бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

Зокрема, Зеленський зустрівся з командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександром Тарнавським і побував у розташуваннях 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Національної гвардії України, 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура», 117-ї окремої механізованої бригади, 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади НГУ, 65-ї окремої механізованої бригади, 116-ї окремої механізованої бригади, а також на передових пунктах управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ та 118-ї окремої механізованої бригади.

Відео: Офіційний канал Президента України

Відео: Офіційний канал Президента України

Відео: Офіційний канал Президента України

Відео: Офіційний канал Президента України

Відео: Офіційний канал Президента України

Відео: Офіс Президента

Президент заслухав доповіді командирів про перебіг бойових дій на ділянках фронту, які перебувають у зоні їхньої відповідальності, та разом із комбригами й комбатами обговорив найбільш проблемні питання їхніх підрозділів.

В ОП розповіли, що військові наголошували на необхідності засобів радіоелектронної боротьби та фронтових систем ППО для протидії авіації та БпЛА противника. Також є потреба в безпілотних літальних апаратах, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій.

Президент України відвідав бригади, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку / Фото: Офіс Президента

Президент і командири військових з’єднань обговорили питання професійного відбору людей, оснащення бригад спеціальним обладнанням і технікою, потребу в броньованому евакуаційному транспорті.

Читайте також: Українські війська просуваються у напрямку Урожайного на південному фронті

Глава держави дав доручення систематизувати запити військових, врахувавши також інформацію, що прозвучала вчора під час відвідання ОТУ «Соледар», винести їх на розгляд Ставки Верховного головнокомандувача й передати іноземним партнерам України.

Як повідомлялося, напередодні, 14 серпня, Зеленський перебував з робочою поїздкою на Донеччині, де відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-