Данілов – про російські втрати: Серпень став особливо вдалим для українських мисливців

Данілов – про російські втрати: Серпень став особливо вдалим для українських мисливців

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що в подальшому втрати Російської Федерації будуть важчими і масштабнішими.

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

Як зауважив Данілов, з кожним новим бойовим завданням українські бойові безпілотники та морські дрони стають усе більш точними, оператори – досвідченішими, бойове злагодження – ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики.

"Серпень став особливо вдалим для українських мисливців. Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат", – зазначив він.

Читайте також: Контррозвідка дронами-камікадзе знищила ворожий «Муром» і позиції росіян

За словами Данілова, російські цілі є найкращим полігоном для української зброї та її реклами на світовому рівні озброєння.

Секретар РНБО переконаний, що український військово-промисловий комплекс стане одним із основних світових гравців, техніка якого пройшла унікальне бойове випробування.

Як повідомляв Укрінформ, днями морські дрони атакували базу Військово-морського флоту РФ у Новоросійську. Пошкоджень зазнав великий десантний корабель "Оленегорский горняк". 

Читайте також: Сили оборони знищили вже 249 110 російських військових

У Керченській протоці в результаті атаки морськими безпілотниками пошкоджений російський танкер-хімовоз SIG, що прийшов із Туреччини.

У своєму коментарі щодо "бавовни" з російськими кораблями та Кримським мостом голова СБУ Василь Малюк заявив, що такі спецоперації є повністю законними, адже проводяться у територіальних водах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-