Інвестори погодили пропозиції Нафтогазу щодо реструктуризації єврооблігацій

Інвестори погодили пропозиції Нафтогазу щодо реструктуризації єврооблігацій

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" отримала згоду інвесторів на реструктуризацію єврооблігацій із термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє голова компанії Олексій Чернишов у Фейсбуці.

«Сьогодні завершено голосування на підтримку реструктуризації єврооблігацій із термінами погашення у 2022/2026 роках. Переконлива кількість інвесторів підтримала пропозиції, над якими ми працювали разом понад пів року», – йдеться у повідомленні.

За його словами, реструктуризація євробондів дозволить покращити стан ліквідності групи компаній та вивести на новий рівень співпрацю з міжнародними партнерами.

«Фактичний вихід з дефолту відбудеться після завершення всіх технічних процедур та проведення розрахунків», – додав Чернишов.

Читайте також: Уряд призначив аудитора для перевірки звітності Нафтогазу за 2023-2024 роки

Як повідомлялося, 31 травня 2023 року НАК «Нафтогаз України» досягла домовленостей з інвесторами щодо шляхів реструктуризації єврооблігацій з термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року.

26 червня 2023 року Кабінет Міністрів України погодив умови реструктуризації єврооблігацій НАК «Нафтогаз України» з термінами погашення у липні 2022 року та у листопаді 2026 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-