У РФ розстріляли командира підводного човна, який рік тому обстріляв Вінницю «Калібрами»

У РФ розстріляли командира підводного човна, який рік тому обстріляв Вінницю «Калібрами»

Укрінформ
У Росії невідомий розстріляв командира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького, який причетний до ракетних обстрілів України, зокрема терористичного удару по Вінниці 14 липня 2022 року.

Про це передає Укрінформ із посиланням на ТСН.

42-річного Ржицького застрелили 10 липня під час пробіжки. Невідомий випустив у нього 5 куль.

Врятувати російського терориста не вдалося. Він загинув на місці. Попередньо невідомого, який ліквідував окупанта, не знайшли.

Російські пропагандисти заявили, що за Ржицьким нібито стежив "кілер", який добре знав його маршрути. Він ліквідував окупанта 10 липня о 7:00 у парку, куди той вийшов на ранкову пробіжку.

У Краснодарі Ржицький займався "мобілізаційною роботою". Відомо, що перед тим загарбник мешкав в окупованому Севастополі.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 234 480 російських загарбників

Нагадаємо: 14 липня 2022 року ворог ударив по Вінниці двома ракетами «Калібр». Ракети влучили у Будинок офіцерів, розташований на площі Перемоги. Унаслідок ворожого обстрілу зруйноване приміщення Будинку офіцерів, ущент згорів медичний центр, розташований у будинку побуту «Ювілейний», були знищені та пошкоджені близько пів сотні автівок.

Від влучання ворожих ракет загинули 29 осіб, у тому числі діти. Постраждали понад 200 людей.

Читайте також: У Вінниці висадили сакури в пам'ять про загиблих від ракетного обстрілу

Вінницька міська рада до роковин трагедії оголосила 14 липня днем жалоби за загиблими унаслідок ворожого ракетного обстрілу. Цього дня їх пам'ять вшанують меморіальним заходом «Янголи пам'яті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-