У Повітряних силах назвали логічним рішення США надати Україні касетні боєприпаси

У Повітряних силах назвали логічним рішення США надати Україні касетні боєприпаси

Укрінформ
Росія використовує проти Збройних Сил України і касетні, і фосфорні боєприпаси, тому рішення США надати нам касетні боєприпаси є цілком логічним.

Про це повідомив речник командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

Ми бачили заяву США, де мова йде про касетні боєприпаси. А вже люди можуть подивитись у Вікіпедії, яких типів вони бувають. США не уточнила, який тип боєприпасів буде надано, і ми це робити, мабуть, не будемо», - сказав Ігнат.

Він також підкреслив, що росіяни застосовують проти нас постійно і касетні, і фосфорі боєприпаси, все що РФ має - вона використовує проти нас. «Тому цілком логічне рішення США щодо надання Україні саме цих боєприпасів», - сказав речник.

Крім того, Ігнат уточнив, що у ЗСУ є керовані авіабомби. «Часто наші пілоти завдають ударів саме цим типом боєприпасів. Наші бомби на відміну від бомб РФ - високоточна зброя. Летить точно в ціль», - сказав він і додав, що Україні потрібно побільше такого озброєння.

Читайте також: Для атак на українські міста росіяни щомісяця застосовують до сотні ракет — Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США офіційно оголосило про виділення нового пакета військової допомоги Україні загальним обсягом 800 мільйонів доларів, в який входять касетні боєприпаси.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-