В Українському католицькому університеті обрали нового ректора

В Українському католицькому університеті обрали нового ректора

Фото
Укрінформ
В Українському католицькому університеті обрали нового ректора – ним став доктор філософії Тарас Добко, який до цього обіймав посаду першого проректора.

Про це повідомляється на сайті УКУ, передає Укрінформ.

"24 червня під час чергового засідання сенату УКУ відбулося представлення програми кандидата, сесія запитань-відповідей та обговорення, а відтак – таємне голосування, підсумком якого стало обрання ректором УКУ д-ра Тараса Добка", - йдеться у повідомленні.

На цій посаді він змінив отця Богдана Праха, який очолював УКУ з вересня 2013 року. Під час березневого засідання сенату університету він повідомив про намір залишити посаду ректора УКУ з 1 липня 2023 року.

У зв'язку з цим сенат УКУ оголосив конкурс на посаду ректора та сформував номінаційний комітет з проведення виборів на чолі із сенатором Андрієм Гундером.

Тарас Добко має понад 20 років досвіду роботи у сфері вищої освіти. Викладає в УКУ з 1998 року, а з 2008-го є його першим проректором. На цій посаді відповідав за загальне управління університетом, стратегічне планування і розвиток, кадрову політику, студентське життя і громадянське служіння.

Читайте також: Перші леді України та Латвії відвідали Український католицький університет у Львові

Як зазначається, глава Української греко-католицької церкви блаженніший Святослав, який є великим канцлером УКУ, подякував Богданові Прахові за 10 років відданого служіння та тісної співпраці.

Фото: ucu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-