Перемога буде, але для цього маємо об'єднати сили — Зеленський

Перемога буде, але для цього маємо об'єднати сили — Зеленський

Укрінформ
Україна та союзники мають об’єднати сили задля наближення перемоги у розв'язаній росією війні.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський на пресконференції "Лютий. Рік незламності", передає кореспондент Укрінформу.

“Вважаю, що якщо кожен із нас — партнери, ми всередині держави - будемо залишатися міцним кулаком і якщо наші партнери, об’єднані заради нашої перемоги, дотримають всі свого слова, термінів, якщо всі ми зробимо свою домашню роботу, виконаємо своє завдання, нас очікує перемога. Я впевнений, що перемога буде. Дуже хочу щоб цього року, у нас для цього є мотивація, впевненість, друзі, дипломатія. Ми об'єднали всі сили проти цієї навали”, - заявив Зеленський.

За його словами, під час цієї війни йде боротьба ціннісних вимірів.

Читайте також: Зеленський назвав візит Моравецького символом єдності й солідарності

“На нашому боці правда. І діти, яких ми любимо і дуже шкодуємо, коли втрачаємо їх на фронті... А вони кидають своїх і не рахують смерті. Це їхній вибір”, - сказав Президент.

Він також наголосив, що Україна не сама протистоїть російській навалі, тому що це війна за спільні цінності, за те, щоб російська агресія не пішла далі.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення.

За даними Генштабу ЗСУ, за рік сили оборони України завдали значних втрат агресору, знищивши майже 146 тис. російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-