Україна разом із союзниками працює, щоб зробити росію слабшою - Шмигаль

Україна разом із союзниками працює, щоб зробити росію слабшою - Шмигаль

Укрінформ
Разом із союзниками Україна зробить росію слабшою завдяки санкціям, ізоляції, конфіскації активів, а також трибуналу для військових та політичних злочинців.

Про це під час засідання уряду 24 лютого сказав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

"Україна буде ставати сильнішою. А росію ми будемо робити слабшою. Будемо працювати над цим разом із нашими союзниками. Санкції. Конфіскація активів. Ізоляція. росія вже платить високу ціну за свою агресію. Заплатить ще більшу. Трибунал для всіх військових та політичних злочинців обов’язково буде. Всі, хто вчиняв геноцид та віддавав накази, обов’язково будуть покарані", - сказав Прем'єр-міністр.

Він відзначив, що єдність, яку український народ продемонстрував з 24 лютого, допомогла нам у найскладніший момент нашої історії.

"Єдність, на яку не розраховував ворог. Єдність, завдяки якій ми незламні. Єдність, завдяки якій ми переможемо", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль про рік війни: Українські інституції набагато міцніші, ніж очікував ворог

Як повідомлялося, Україна вже рік протистоїть повномасштабному вторгненню рф. 24 лютого 2022 року росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для наступу на Київ була використана територія білорусі. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам, знищивши за рік майже 147 тисяч загарбників.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-