Зеленський подякував усім причетним до масштабного обміну військовополоненими

Зеленський подякував усім причетним до масштабного обміну військовополоненими

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський назвав хорошою новиною проведений у четвер обмін полоненими, завдяки якому додому повертаються 100 українських військових та 1 цивільний.

Про це глава держави сказав у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Маємо чергову хорошу новину: повертаємо українців додому з російського полону. Сьогодні – ще 101 людина. Більшість – оборонці Маріуполя, рядові і сержанти. ВМС, прикордонники, Нацгвардія, сухопутники, тероборона. Один цивільний – перший заступник міського голови Енергодара. Я щасливий за кожну з більш ніж сотні українських родин, до яких повертаються сини, брати, чоловіки», - сказав Зеленський.

Він подякував Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими за роботу, а також всій команді і всім тим, хто допомагає повертати українців додому.

Як повідомляв Укрінформ, Україна і росія у четвер, 16 лютого, провели обмін полоненими, додому повертаються 100 українських військових та 1 цивільний. Серед звільнених бійців - нацгвардійці, прикордонники та військові ЗСУ. 94 з них - оборонці Маріуполя, включно з 63 воїнами з «Азовсталі».

Україна передала росії 101 полоненого.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вдалося повернути додому 1863 українців.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-