Президент звернувся до росіян: Ви вже програли

Президент звернувся до росіян: Ви вже програли

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян російської федерації.

Як повідомляє Укрінформ, під час традиційного вечірнього звернення глава Української держави заявив про те, що рф уже програла війну.

«Навіть якщо ви ще десь у світі знайдете якусь іншу зброю з такою ж «природною» для вашого «руского міра» назвою, як ці ось іранські «Шахіди», якими ви намагаєтесь бомбити такі наші міста, як, наприклад, Біла Церква... Це все одно вже нічим не допоможе. Ви вже програли. Програли тому, що навіть зараз, на 224 день повномасштабної війни, вам доводиться пояснювати своєму суспільству, навіщо все це потрібно: ця війна, брехлива мобілізація та самознищення всіх перспектив вашого народу», – сказав Президент України.

Читайте також: Ворожі дрони-камікадзе пошкодили у Білій Церкві три будівлі інфраструктури

Як наголосив Зеленський, коли люди відчувають свою правоту і перебувають на своїй землі, вони не потребують нав'язливих лекцій з «альтернативної історії» та сеансів політінформації щодня – то на зустрічі з вчителями, то на нараді про перебіг сезонних польових робіт.

Він зазначив, що українці знають, за що воюють. У той же час, як все більше й більше громадян росії усвідомлюють, що вони мають загинути просто тому, що одна людина не хоче припинити війну.

Зеленський додав: "Очевидно, хто переможе".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-