Морпіхи знищили БТР та 19 загарбників на Херсонському і Донецькому напрямках

Морпіхи знищили БТР та 19 загарбників на Херсонському і Донецькому напрямках

Укрінформ
Особовий склад військових частин та підрозділів Командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України минулої доби стримали російський наступ на закріпленій ділянці фронту на Херсонському напрямку, чим зірвали плани ворога.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба КМП ВМС, передає Укрінформ.

"Не дивлячись на постійні обстріли з важкої артилерії, особовий склад військових частин та підрозділів Командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України надійно тримає оборону на визначених позиціях у складі угруповань. На Херсонському напрямку морські піхотинці стійко та мужньо протистоять російським окупантам. Минулої доби нашим воїнам вдалося стримати ворожий наступ на закріпленій ділянці фронту і тим самим зірвати плани противника", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що на Донецькому напрямку українські морпіхи в результаті боїв знищили 12 російських загарбників.

Читайте також: ЗСУ взяли під контроль Дмитрівку і укріплюють позиції на Харківщині

Підрозділи артилерійських військових частин КМП ВМС завдавали ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів. Втрати ворога становили – один БТР та сім осіб особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині деокуповані 53 населені пункти. Звільнена територія піддається постійному ворожому обстрілу, місцевим жителям не рекомендують повертатися у ці населені пункти.

Фото facebook.com/navy.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-