росіяни збили власний вертоліт Ка-52 в небі Херсонщини

росіяни збили власний вертоліт Ка-52 в небі Херсонщини

Укрінформ
У небі над Херсонщиною сили ППО загарбників знищили власний ударний вертоліт Ка-52, який перед тим помилково уразив позиції російських військових.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

Зазначається, що ворожа авіація завдала чотирьох ударів по позиціях ЗСУ - двічі парою Ка-52. Серед українських захисників втрат немає.

«Опівдні трійка Ка-52 в районі Ольгиного (Херсонська обл. - ред.), маючи намір атакувати наші підрозділи, нанесла ураження по своїх. За що на зворотному шляху була атакована засобами протиповітряної оборони рашистських військ», - ідеться в повідомленні.

Таким чином, зауважують в ОК «Південь», ворог черговим жестом доброї волі позбавив себе одного ударного Ка-52. Втрат у лавах українських військових не допущено.

Читайте також: Десантники «Іглою» знищили російський вертоліт Ка-52

Окрім того, під час атаки парою ворожих Су-34 ракетами типу Х-31 в напрямку Баштанки обидві ракети були знищені силами української  протиповітряної оборони.

Як повідомлялося, за попередню добу на Південному напрямку українські військові знищили 89 російських загарбників та остаточно зачистили від ворога села Андріївка й Лозове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-