Зеленський: Єдність, героїзм, рішучість - наш шлях

Зеленський: Єдність, героїзм, рішучість - наш шлях

Укрінформ
Єдність, як у Харкові, героїзм, як на Донбасі, рішучість, як у Кривому Розі – це наш шлях до Перемоги, щоб у всій Україні, як і раніше, завжди відчувався спокій життя.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у зверненні до міст і громад України, до Харкова, Києва, Сєверодонецька і до свого рідного Кривого Рогу.

«Мій рідний Кривий також сьогодні відзначає день народження. Вже 247-й. Мав би відзначати. Але час не той. Умови не ті. І ворог усе ще на нашій землі. Час, щоб святкувати, буде після нашої перемоги. А вона буде. І сьогодні хочу побажати саме цього – і своєму рідному місту, і усім містам і громадам нашої великої країни. Щоб час до перемоги був коротше. Маємо працювати для цього усі – кожен і кожна без виключень», - зазначив Зеленський.

Він нагадав, як у своїй інавгураційній промові три роки тому сказав, що кожен із нас - президент, а саме зараз це відчувається найбільше.

«Наше майбутнє залежить не тільки від моїх дій у цьому кабінеті, кабінеті Президента України, чи від того, що роблять в інших кабінетах Києва. Але і від того, що робиться у Харкові, у Сумах, в Кривому Розі і Одесі, у Львові і Ужгороді, в Луцьку і Вінниці, в Миколаєві і Дніпрі, в Житомирі і Чернігові, в Полтаві і Кропивницькому, в Чернівцях, Франківську, в Тернополі, в Рівному, у Хмельницькому і Черкасах. Звичайно, і в Херсоні, в Запорізькій області, і на всій території нашого Донбасу і в Криму. Та єдність, яку побачив на власні очі сьогодні у Харкові, той героїзм, який проявляють щоденно наші воїни на Донбасі, та рішучість, яка є у Кривому. Ось це – наш шлях. Шлях до того, щоб в усій Україні, як і раніше, завжди відчувався спокій життя. І щоб завжди панували усмішки, а не гуркіт артилерії. Вічна слава усім, хто захищає нашу державу! Вічна памʼять кожному і кожній, хто загинув за Україну», - сказав Президент.

Читайте також: За щастя жити звичайним життям і йде ця війна – звернення Зеленського

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-