росіяни не контролюють трасу Лисичанськ-Бахмут, але прицільно обстрілюють

росіяни не контролюють трасу Лисичанськ-Бахмут, але прицільно обстрілюють

Укрінформ
Автомобільну трасу Лисичанськ-Бахмут російські військові зараз не контролюють, але дуже жорстко й прицільно обстрілюють.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це у телеефірі заявив начальник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє у Телеграмі Луганська ОВА.

«Трассу Лисичанськ-Бахмут зараз не контролює російська армія, але єдине – це те, що вони її обстрілюють, і обстрілюють досить жорстко. І прицільно б'ють. Тому проїхати цією трасою – це лотерея навіть не 50 на 50, а 80 на 20», - сказав керівник області.

Читайте також: «Донбас ніхто не зливає»: Гайдай запевнив, що Луганщина тримається

Він додав, що доїхати з Бахмута до Лисичанська зараз колосально складно й проблематично, «тому ми знаходимо інші варіанти, щоб підвозити гуманітарні вантажі».

Гайдай підтвердив, що на трасу виходила ворожа ДРГ, «їм навіть удалося закріпитися на якийсь час, вони там навіть якийсь блокпост поставили, але це був у них ситуативний успіх».

«Частина цієї ДРГ там залишилася, але вже на віки вічні на землі. Блокпост розбитий, їх відкинули», - зазначив начальник ОВА.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає обстрілів з боку російської армії, в області зруйновано багато житлових будинків, об'єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджено лікарні. За інформацією керівника Луганської ОВА, донедавна у регіоні залишалося близько 40 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-